Sengers Podotherapie Wijchen


Burchtstraat 13a 6602 AP Wijchen
024-6418000 Klik om te bellen

Over Sengers Podotherapie Wijchen

Persoonlijk, deskundig en snel geholpen

Heup, knie, rug, enkel of voetklachten? Sengers Podotherapie Wijchen staat voor iedereen, waaronder mensen met diabetes, reuma, kinderen en sporters.

  • U kunt rekenen op een advies wat afgestemd is op uw wensen.
  • U heeft geen verwijzing van de (huis)arts of specialist nodig.
  • Wij komen ook op afspraak bij verzorgings- of verpleeghuizen en bij u thuis wanneer u slecht ter been bent of niet in de mogelijkheid bent om naar onze praktijk te komen. Dit geldt ook voor het aanmeten en verstrekken van therapeutisch elastische kousen.
  • Frans zijn specialisatie is podo-manuele therapie. Wanneer blijkt dat u last heeft van een afwijkende stand of blokkade in de gewrichten van uw voet/onderbeen, worden deze gemanipuleerd en los gemaakt. Zo komen normale bewegingen in de verschillende gewrichten weer terug en uw spieren, pezen en banden komen tot rust. Indien nodig volgt er correctie van uw looppatroon door middel van aangemeten podotherapeutische zolen.

Als u beperkt wordt door pijn aan uw voeten of alles wat daarmee te maken heeft, kunt u door ons geholpen worden. Wij staan voor specialistische voetzorg aan iedereen, van jong tot oud. Wacht niet als u klachten hebt. Wij helpen u graag vooruit!

Sengers Podotherapie Wijchen in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

In het weekend geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Sengers Podotherapie Wijchen


Burchtstraat 13a 6602 AP Wijchen
024-6418000 Klik om te bellen