PodotherapieAlkmaar, Zorg RondOm Voeten


Loggerstraat 21 1826 CK Alkmaar
0725669381 Klik om te bellen

Over PodotherapieAlkmaar, Zorg RondOm Voeten

Podotherapie,  
voor alle Zorg Rond Om Voeten
 

Podotherapie Alkmaar staat voor vakkundige Zorg RondOm Voeten, om prettiger te kunnen bewegen! Wanneer u pijn heeft aan uw voeten, last  van knieën, heup, rug of spieren, dan  verdienen uw voeten de aandacht van voetspecialisten! Bij ons bent u van harte welkom voor alle podotherapeutische zorg rond om voeten. Voorkomen is beter dan genezen. Podotherapie wordt daarom ook preventief ingezet. In onze praktijk zien we regelmatig kinderen, sporters, mensen met staand en/of lopend werk en mensen met diabetes of met reuma die ons uit voorzorg bezoeken.

Beweging is gezond voor jong en oud. Maar soms worden de gezonde bewegingspatronen van het lijf verstoord door afwijkingen in voet, enkel /been, knie of heup/rug, wat veel hinder kan veroorzaken in het dagelijkse leven. Ik help de oorzaak van de klachten op te sporen, geef uitgebreide begeleiding bij de aanpak van het probleem en maak stijlvolle podotherapeutische hulpmiddelen op maat. Het doel? Prettiger bewegen!

En daarvoor hebben we u ook nodig! Een op maat gemaakte inlegzool of advies alleen is niet altijd voldoende. Onze ervaring is dat als u ook zelf aan de slag wilt gaan met onze tips, adviezen en op hulpmiddelen u sneller uw doelen bereikt

Openingstijden en informatie over mijn bedrijf zie  - google voor route en posts Praktijk Podotherapie Alkmaar - onze website www.podotherapiealkmaar.nl - en specifiek infomatie over onze diensten op;          -   facebook https://www.facebook.com/Zolenopmaat?hc_location=timeline   -  https://www.facebook.com/zorgrondomvoeten           -  https://www.facebook.com/slippersopmaat

Spreekuur op hooflokatie in Alkmaar Noord, vrij parkeren en OV op 500m, ook in de avond. En op aanvraag op dinsdagochtend spreekuur aan de Oester in Noord Scharwoude in beweegexpertisecentrum ProFit. Wees welkom!

Foto's

Uw voeten in goede handen

PodotherapieAlkmaar, Zorg RondOm Voeten in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

's avonds geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Logo PodotherapieAlkmaar, Zorg RondOm Voeten

PodotherapieAlkmaar, Zorg RondOm Voeten

PodotherapieAlkmaar, Zorg RondOm Voeten


Loggerstraat 21 1826 CK Alkmaar
0725669381 Klik om te bellen