Podotherapie Van der Kaa - Reeshof ''Gezondheidscentrum Forum''


Ketelhavenplein 233C 5045 NE Tilburg
013-4633986 Klik om te bellen

Over Podotherapie Van der Kaa - Reeshof ''Gezondheidscentrum Forum''

Podotherapie Van der Kaa bestaat sinds 1984

De praktijk in de Reeshof is een dependance van de praktijk aan de Dragonstraat te Tilburg. Samen staan we voor een goede kwaliteit op het totale voetvakgebied.

Podotherapie van der Kaa is gespecialiseerd in het behandelen van klachten en blessures van kinder- en sporters voeten. Ook voor de behandeling van diabetische voeten hebben wij veel kennis in huis.

Wist u dat wij ook podotherapeutische zolen en slippers kunnen maken volledig aangepast aan uw voet? Kijk hiervoor op www.zlippo.nl

Kwaliteit en persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Daarom werken we ook samen met verschillende disciplines zoals medische pedicures, fysiotherapeuten, orthopedisch schoenmakers..
Ook hebben we spreekuren bij (sport)schoenwinkels. 
Bij Wilkin Sport kunt u terecht bij Marc voor het een gedegen schoenadvies, deze zal samen met onze Podotherapeut online overleggen wat de beste keus is.
Elke 1e maandag van de maand tussen 16.00-17.00 kunt u terecht bij Pijnenburg schoenen waar onze podotherapeut aanwezig is voor advies. 

Op alle vestigingen kunt u terecht voor onderzoek, behandeling, advies en voor reparaties en correcties aan uw podotherapeutische zolen of slippers. 
Op de hoofdvestiging op de Dragonstraat is het ook mogelijk om nieuwe zolen te laten aanmeten die dezelfde dag klaar kunnen zijn.
Alle vestigingen hebben een 3D voetscanner en camera om de loop analyse uit te voeren. De hoofdvestiging heeft een biomechanisch lab waarbij met behulp van camera en druksysteem een loopanalyse uitgevoerd kan worden.

Foto's

Team van der Kaa

Podotherapie Van der Kaa - Reeshof ''Gezondheidscentrum Forum'' in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

's avonds geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Certificeringen

MVO

Team

Onze locatie

Podotherapie Van der Kaa - Reeshof ''Gezondheidscentrum Forum''


Ketelhavenplein 233C 5045 NE Tilburg
013-4633986 Klik om te bellen