Podotherapie van der Kaa - Goirle ''Gezondheidscentrum Oranjeplein''


Oranjeplein 2B 5051 GT Goirle
013-4633986 Klik om te bellen

Over Podotherapie van der Kaa - Goirle ''Gezondheidscentrum Oranjeplein''

Podotherapie Van der Kaa bestaat sinds 1984

Er zijn op dit moment 7 podotherapeuten werkzaam. Deze worden ondersteund door 2 pedicures en 4 assistentes samen staan we voor een goede kwaliteit op het totalen voetvakgebied.

Op dinsdag van 16:30 tot 17:30 is er een sportspreekuur met een sportfysiotherapeut, huisarts en sportpodotherapeut. Aanmelden kan via de huisartsenpraktijk.
Een cursus valpreventie word verzorgd door Topfysiotherapie Oranjeplein. Het team van Gezondheidscentrum Oranjeplein is een gezamenlijk project ouderenzorg gestart. Samen staan we voor een goede kwaliteit op het totale voetvakgebied.

Podotherapie van der Kaa is gespecialiseerd in het behandelen van klachten en blessures van kinder- en sporters voeten. 
Ook voor de behandeling van diabetische voeten hebben wij veel kennis in huis.
Kwaliteit en persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Daarom werken we ook samen met verschillende disciplines zoals medische pedicures, fysiotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en sport-oefentherapeuten.

Op alle vestigingen kunt u terecht voor onderzoek, behandeling, advies en voor reparaties en correcties aan uw podotherapeutische zolen of slippers.
Op de hoofdvestiging op de Dragonstraat is het ook mogelijk om nieuwe zolen te laten aan meten die de zelfde dag klaar kunnen zijn.
Alle vestigingen hebben een 3Dvoetscanner en camera om de loop analyse uit te voeren de hoofdvestiging heeft een biomechanisch lab waarbij met behulp van camera en druksysteem een loopanalyse uitgevoerd kan worden.


Foto's

Podotherapie van der Kaa - Goirle ''Gezondheidscentrum Oranjeplein'' in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

's avonds geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Podotherapie van der Kaa - Goirle ''Gezondheidscentrum Oranjeplein''


Oranjeplein 2B 5051 GT Goirle
013-4633986 Klik om te bellen