Podopedie praktijk voor podotherapie onderdeel van AchilleonZorg


Hoendiep 1 9718 TA Groningen
0512 584 999 Klik om te bellen

Over Podopedie praktijk voor podotherapie onderdeel van AchilleonZorg

Podotherapie is het enige erkende paramedisch voetspecialisme dat voetklachten behandelt. Dat geldt ook voor klachten die voortkomen uit een probleem met de voeten, zoals enkel-, knie- , heup-, of rugklachten. De kracht van podotherapie is dat patiënten met bewegingsklachten mobiel gehouden worden door middel van (houdings-, bewegings- en verzorgings)adviezen en hulpmiddelen, zonder operaties of ziekenhuisopname.

Podotherapie is een paramedisch beroep dat gespecialiseerd is in behandeling van voet / enkel / knie en heupklachten. Door middel van een zoolcorrectie kunnen de klachten verminderen.

Een erkende podotherapeut heeft een vierjarige fulltime podotherapie-opleiding gevolgd aan een van de twee HBO-opleidingen in Nederland (Enschede en Eindhoven).

Onze Medisch pedicure behandelt klachten als overmatig eeltvorming, likdoorns en wratten. Naast ‘normale’ voeten behandelt de pedicure ook reumatische voeten en voeten van diabetes patiënten zodat u ook van de pedicure een persoonlijk advies krijgt.

Podopedie is een onderdeel van Achilleonzorg. Versol, Orthopedisch schoenmakerij, Orthin, Orthopedisch instrumentmakerij en Grunewald Schoenspecialisten zijn allen ook onderdeel van Achilleonzorg. Voor meer informatie kijk ook op onze website: www.achilleonzorg.nl

Podopedie praktijk voor podotherapie onderdeel van AchilleonZorg in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

's avonds geopend

Ja

In het weekend geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Podopedie praktijk voor podotherapie onderdeel van AchilleonZorg


Hoendiep 1 9718 TA Groningen
0512 584 999 Klik om te bellen