Podologie Gouwestreek


Zuidwijk, 21 21 2771 CB Boskoop
0648562594 Klik om te bellen

Over Podologie Gouwestreek

Podologie Gouwestreek behandelt voet en voetgerelateerde klachten. Een verkeerde stand van de voeten, benen en rug. 

Door een functieonderzoek van de voet en houdingsonderzoek kan goed ingeschat worden of een afwijkende voetstand de oorzaak kan zijn van de vervelende pijnklachten in uw lichaam.

Met een podoprintplaat wordt er gekeken naar de druk onder de voet en de belasting op de verschillende delen van de voeten tijdens het lopen.

Podologie Gouwestreek behandelt o.a. lichamelijke pijn of vermoeidheidsklachten aan de huid, nagels, tenen, voeten, benen, heupregio of lage rugregio. Verder klachten als hielspoor, fasciitis plantaris, hallux valgus, Mortonse neuralgie, doorgezakte voorvoet, shin splints, achillespeesklachten, hielpijn bij kinderen, bursitis heup, zwikken, hamertenen, klauwtenen, overmatige eeltvorming, likdoorns, sportklachten.

Behandeling van pijnklachten gebeurt veelal door het aanmeten van een paar individuele inlegzolen die uw voetstand en looppatroon kunnen corrigeren. Deze behandeling kan aangevuld worden met oefeningen, een schoenadvies of een combinatie met bijvoorbeeld fysiotherapie.

Podologie Gouwestreek in het kort

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Podologie Gouwestreek


Zuidwijk, 21 21 2771 CB Boskoop
0648562594 Klik om te bellen