De BewegingsExpert


Polanerbaan 2 Zorgpassage 10 3447 GN Woerden
0348 460 507 Klik om te bellen

Over De BewegingsExpert

De Expert voor voet-, knie- ,heup- en rugklachten. Ik kijk altijd in uw hele bewegingssysteem, vanaf de voet t/m uw rug naar een disbalans in kracht, lengte, stabiliteit, mobiliteit en biomechanica, met uw voet als uitgangspunt. 

Stelt u zich eens voor dat u met uw voetklachten of klachten hoger aan het bewegingsapparaat, zoals knie, heup en rug terecht kunt bij één professional. Eén expert, die de volledige kennis heeft en u de aandacht en zorg geeft die u verdiend. Die Expert ben ik!

Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Gonnie Heijgele en al 25 jaar een erkend allround podotherapeut in uw regio. Voorheen was ik actief onder ´Voet Medisch Centrum Heijgele´, inmiddels onder de naam ´De BewegingsExpert’. De afgelopen jaren heb ik veel patiënten succesvol behandeld met voetklachten, maar vooral ook met (meerdere en complexe) klachten hoger in het bewegingsapparaat. Samen met mijn persoonlijke werkwijze, ben ik hiermee uniek!

Meest uitgebreide bewegingsdiagnose

In tegenstelling tot een gebruikelijke intake van 10 tot 30 minuten, ontvangt u bij mij een uitgebreide individuele bewegingsanalyse van 45 tot 90 minuten. Vanaf de voet tot en met de rug kijk ik naar een disbalans in kracht, lengte, stabiliteit, mobiliteit en biomechanica, met de voet als uitgangspunt. Ik maak daarbij gebruik van unieke loopanalyseapparatuur. Mijn analyse gaat dus veel verder dan andere (para)medische disciplines.

Persoonlijk behandelplan

Op basis van de uitgebreide diagnose volgt een persoonlijk behandelplan. Dit kunnen op maat gemaakte correctiezolen zijn, maar ook behandelingen als myofasciale releasetechnieken, neurokinetic therapie, manuele technieken, triggerpointbehandeling, medical taping, de feldenkraismethode en kleine oefeningen.

Onze expertise ligt bij kinderen, sporters en complexe klachten aan voet/knie/heup en rug.

Wilt u weer gezond kunnen bewegen, dan bent u van harte welkom in een van onze twee vestigingen in Woerden en Utrecht Leidsche Rijn. 

Gezond bewegen voor vitaal leven

Foto's

De BewegingsExpert in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

's avonds geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Logo De BewegingsExpert

De BewegingsExpert

De BewegingsExpert


Polanerbaan 2 Zorgpassage 10 3447 GN Woerden
0348 460 507 Klik om te bellen