Buchrnhornen


Dr. Deelenlaan 8 5042 AD Tilburg
0135432648 Klik om te bellen

Over Buchrnhornen

Bewegingsvrijheid betekent voor iedereen iets anders. Wat voor de één vanzelfsprekend is – iets als zelf koffie kunnen zetten – kan een ander als heel bijzonder ervaren en bijdragen aan de kwaliteit van leven. Wij streven ernaar zaken mogelijk te maken voor mensen. Of je nu jong, oud, hardloper of rolstoelgebruiker bent. Wij luisteren naar jouw verhaal en jouw lichaam. Samen komen we tot de beste oplossing.

In ons voet- en beweegcenter vind je alles wat met goed kunnen bewegen te maken heeft. Van een schoenwinkel met kwaliteitsmerken als Mephisto, Durea en Lowa tot aan diensten als pedicure en podotherapie. Je kunt bij ons terecht voor oplossingen als steunzolen, elastische kousen, orthopedische schoenen en instrumenten (ortheses, protheses, braces, etc.).

Wij willen dat jij helemaal tevreden bent. Dat doen we door ons steeds weer op jou en jouw vraag te richten. En om er zeker van te zijn dat we ‘goed bezig’ zijn en blijven, hebben wij een zevental beloften in het leven geroepen. Dan weet jij meteen waar je aan toe bent als je bij ons binnenloopt.

De familiaire inslag die het beginnend bedrijf kenmerkt, heeft het pand nooit meer verlaten. Want ook in het tegenwoordige Buchrnhornen vormt het familieaspect een rode draad. Zo zijn er verschillende zonen, neven, nichten, ooms en zwagers actief. Voor hen allen is het een eer om ­samen met het gehele personeel­ een traditie voort te zetten die begonnen is bij (groot)ouders Buchrnhornen, waarbij aandacht voor de mens en het bewegen centraal staat.

Foto's

Podotherapeuten Buchrnhornen

Buchrnhornen in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Buchrnhornen


Dr. Deelenlaan 8 5042 AD Tilburg
0135432648 Klik om te bellen