Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Ketelhavenplein 233C
    5045 NE Tilburg
  • 013-4633986

Podotherapie Van der Kaa - Reeshof ''Gezondheidscentrum Forum''

Podotherapie Van der Kaa bestaat sinds 1984

De praktijk in de Reeshof is een dependance van de praktijk aan de wandelboslaan te Tilburg. In deze praktijk zijn 2 van onze 6 podotherapeuten werkzaam.. Samen staan we voor een goede kwaliteit op het totalen voetvakgebied.

Podotherapie van der Kaa is gespecialiseerd in het behandelen van klachten en blessures van kinder- en sporters voeten ook voor de behandeling van diabetische voeten hebben wij veel kennis in huis kwaliteit en persoonlijke benadering staat bij ons voorop.
Daarom werken we ook samen met verschillende disciplines zoals medische pedicures, fysiotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en sport-oefentherapeut Cesar Maud van Dongen .
Dat is elke maand op maandagmiddag van 16:00 tot 18:00 of zaterdag ochtend van 10:00 tot 12:00
Een gratis sportschoenen spreek uur op afspraak bij Wilkin sport.

Op alle vestigingen kunt u terecht voor onderzoek, behandeling , advies en voor reparaties en correcties aan uw podotherapeutische zolen of slippers..
Op de hoofdvestiging op de wandelboslaan is het ook mogelijk om nieuwe zolen te laten aan meten die de zelfde dag klaar kunnen zijn.
Alle vestigingen hebben een 3D voetscanner en camera om de loop analyse uit te voeren de hoofdvestiging heeft een biomechanisch lab waarbij met behulp van camera en druksysteem een loopanalyse uitgevoerd kan worden.Deze podotherapeut in het kort

In het weekend geopend:

Nee

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten:

Ja

Vrouwelijke therapeut:

Ja

Mannelijke therapeut:

Nee

's avonds geopend:

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars:

Ja