Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Dragonstraat 21
    5044 HR Tilburg
  • 013-4633986

Podotherapie van der Kaa

Podotherapie Van der Kaa bestaat sinds 1984

Er zijn op dit moment 6 podotherapeuten werkzaam. Deze worden ondersteund door 3 pedicures en 4 assistentes. Samen staan we voor een goede kwaliteit op het totalen voetvakgebied.

Podotherapie van der Kaa is gespecialiseerd in het behandelen van klachten en blessures van kinder- en sporters voeten ook voor de behandeling van diabetische voeten hebben wij veel kennis in huis kwaliteit en persoonlijke benadering staat bij ons voorop.
Daarom werken we ook samen met verschillende disciplines zoal medische pedicures, fysiotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en sport-oefentherapeuten.

Op de vestigingen Dragonstraat, Piushaven, Reeshof Forum, Dongen de Vennen, Gilze de Flair en Goirle Oranjeplein kunt u terecht voor onderzoek, behandeling , advies en voor reparaties en correcties aan uw podotherapeutische zolen of slippers.
Op de hoofdvestiging op de Dragonstraat is het ook mogelijk om nieuwe zolen te laten aan meten die de zelfde dag klaar kunnen zijn.
Alle vestigingen hebben een 3Dvoetscanner en camera om de loop analyse uit te voeren de hoofdvestiging heeft een biomechanisch lab waarbij met behulp van camera en druksysteem een loopanalyse uitgevoerd kan worden.

Overige Locaties:

Goirle, Gulden akker: Voor medisch pedicure en advies van podotheapeut
GZC Beethoven: Voor medische pedicure en advies van podotherapeut. Overleg met fysiotherapeuten, oefentherapeuten en huisartsen mogelijk.
Reeshof Emma: Voor onderzoek en advies van podotherapeut. Of overleg met Fysiotherapeuten.
Korvelplein 197: bij Oefentherapie Zuid Tilburg. Voor onderzoek en advies van podotherapeut of overleg met oefentherapeuten.

Sportspreekuur bij Wilkin Sports: iedere 1e maandag van de maand van 16:00 tot 18:00 uur.
Een gratis spreekuur met podotherapeut, bewegingsanalyst en sportschoendeskundige op afspraak 013-4633986.Deze podotherapeut in het kort

In het weekend geopend:

Nee

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten:

Ja

Vrouwelijke therapeut:

Ja

Mannelijke therapeut:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars:

Ja