Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Wandelboslaan 30
    5042 PD Tilburg
  • 013-4633986

Podotherapie van der Kaa - Welzijn west

Podotherapie Van der Kaa bestaat sinds 1984

Er zijn op dit moment 6 podotherapeuten werkzaam. Deze worden ondersteund door 1 pedicure en 4 assistentes. Samen staan we voor een goede kwaliteit op het totalen voetvakgebied.

Podotherapie van der Kaa is gespecialiseerd in het behandelen van klachten en blessures van kinder- en sporters voeten ook voor de behandeling van diabetische voeten hebben wij veel kennis in huis kwaliteit en persoonlijke benadering staat bij ons voorop.
Daarom werken we ook samen met verschillende disciplines zoal medische pedicures, fysiotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en sport-oefentherapeut cesar Maud van Dongen .
Dat is elke maand op maandagmiddag van 16:00 tot 18:00 of zaterdag ochtend van 10:00 tot 12:00
Een gratis sportschoenen spreek uur op afspraak bij Wilkin sport.

Op alle vestigingen kunt u terecht voor onderzoek, behandeling , advies en voor reparaties en correcties aan uw podotherapeutische zolen of slippers..
Op de hoofdvestiging op de wandelboslaan is het ook mogelijk om nieuwe zolen te laten aan meten die de zelfde dag klaar kunnen zijn.
Alle vestigingen hebben een 3Dvoetscanner en camera om de loop analyse uit te voeren de hoofdvestiging heeft een biomechanisch lab waarbij met behulp van camera en druksysteem een loopanalyse uitgevoerd kan worden.

Vanaf 15 januari 2015 zal er ook een vestiging van podotherapie van der Kaa worden in het gezondheidscentrum ''De Flair'' in GilzeIn het weekend geopend:

Nee

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten:

Ja

Vrouwelijke therapeut:

Ja

Mannelijke therapeut:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars:

Ja