sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Prinsenhoeven 38
    5017 GC Tilburg
  • 013-4633986

Podotherapie van der Kaa - Piushaven ''Gezondheidscentrum Piushaven''

Podotherapie Van der Kaa bestaat sinds 1984

Er zijn op dit moment 7 podotherapeuten werkzaam. Deze worden ondersteund door 2 pedicures en 4 assistentes samen staan we voor een goede kwaliteit op het totale voetvakgebied.

Podotherapie van der Kaa is gespecialiseerd in het behandelen van klachten en blessures van kinder- en sporters voeten.
Ook voor de behandeling van diabetische voeten hebben wij veel kennis in huis.
Kwaliteit en persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Daarom werken we ook samen met verschillende disciplines zoals medische pedicures, fysiotherapeuten, orthopedisch schoenmakers en sport-oefentherapeuten. 

Op alle vestigingen kunt u terecht voor onderzoek, behandeling, advies en voor reparaties en correcties aan uw podotherapeutische zolen of slippers.
Op de hoofdvestiging op de Dragonstraat is het ook mogelijk om nieuwe zolen te laten aan meten die de zelfde dag klaar kunnen zijn.
Alle vestigingen hebben een 3D voetscanner en camera om de loop analyse uit te voeren. De hoofdvestiging heeft een biomechanisch lab waarbij met behulp van camera en druksysteem een loopanalyse uitgevoerd kan worden.


Foto's van Podotherapie van der Kaa - Piushaven ''Gezondheidscentrum Piushaven''Podotherapie van der Kaa - Piushaven ''Gezondheidscentrum Piushaven'' in het kort

In het weekend geopend:

Nee

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten:

Ja

Vrouwelijke therapeut:

Ja

Mannelijke therapeut:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars:

Ja