sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Twentepoort West 3
    7609 RD Almelo
  • 088 9990800

Roessingh to go!

Dé formule voor passende voetzorg!
U kunt er zeker van zijn dat we voor uw voetprobleem een oplossing vinden, of het nu om een relatief onschuldig ongemak of een ingewikkelde kwestie gaat. U krijgt bovendien de garantie dat u onder één dak geholpen wordt. U hoeft dus niet van de ene praktijk naar de andere specialist.

Snelle diagnose en snelle oplossing
Roessingh to go! is een gemaksformule, gericht op directe oplossingen van voet- en mobiliteitsproblemen. U hebt weinig tijd en wilt snel weer verder, dus hebt u behoefte aan een snelle diagnose en een snelle, maar kwalitatief hoogwaardige oplossing van uw voetprobleem. En als u overdag niet kunt, dan kunt u ook ‘s avonds bij ons terecht. Roessingh to go! biedt met deze formule passende voetzorg in een zo kort mogelijke tijd. U weet direct waar u aan toe bent, omdat u meteen wordt geïnformeerd over de behandeling, de eventueel te leveren producten en de daarbij behorende kosten.

Specialistische voetzorg
Door de samenwerking kunnen een aantal specialisaties geboden worden: behandeling van reumatische voeten, behandeling van diabetische voeten, behandeling van kindervoeten en behandeling van houdingsklachten. Het team bestaat uit een pedicure, een podotherapeut, een orthopedisch schoenmaker, een orthopedisch instrumentmaker en een medisch specialist.


Roessingh to go! in het kort

In het weekend geopend:

Nee

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten:

Ja

Vrouwelijke therapeut:

Ja

Mannelijke therapeut:

Ja

's avonds geopend:

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars:

Ja