sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Rijksstraatweg 439
    2025 DC Haarlem
  • 023-5201000
  • Website

NOVO/praktijk

Onze Podotherapeutische praktijken richten zich op de actieve mens die graag optimaal wil blijven bewegen. Als patiënt van NOVOpraktijk kunt u ervan op aan dat uw behandeling vanuit veel verschillende oogpunten wordt opgesteld voor een optimaal resultaat. Dit is een van de dingen waarin NOVOpraktijk zich onderscheidt.

ANALYTISCHE TECHNIEKEN

NOVOpraktijk maakt gebruik van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen en de meeste geavanceerde technieken voor het analyseren van het menselijk lichaam en de bewegingen. Uniek is dat op elke locatie van NOVOpraktijk een volledig bewegingslab aanwezig is met high speed video analyse en 3D scantechnieken. Met de high speed camera analyseren we tot in detail de beweegpatronenen. Met de 3D scan techniek brengen we exact de voetvorm in kaart. Met behulp van deze technieken kunnen we de perfecte oplossing bepalen voor de klachten. 

(SPORT)PODOTHERAPIE

Onze praktijken richten zich op iedereen met een voet(gerelateerde) klacht/hulpvragen.

Niet alleen de (actieve) volwassen of de oudere die pijnvrij wil bewegen. Ook het kind dat

bijvoorbeeld niet goed mee kan komen met de gym of sporters die blessures willen voorkomen en prestaties verbeteren. Iedereen zal aan een uitvoerig onderzoek worden onderworpen. Vanuit dit uitgebreide onderzoek naar de oorzaak van de (voet)klachten zal een individueel behandeltraject worden opgesteld. NOVO/praktijk in het kort

In het weekend geopend:

Nee

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten:

Ja

Vrouwelijke therapeut:

Nee

Mannelijke therapeut:

Ja

's avonds geopend:

Nee

Wordt vergoed door veel verzekeraars:

Ja