Balans Podotherapie


Veldweg 1G 5684 NS Best
0499 393 352 Klik om te bellen

Over Balans Podotherapie

Balans Podotherapie is een moderne Podotherapie praktijk in Best en Oirschot met specialisaties als Sportpodotherapie, Kinderpodotherapie, Orthomanuele technieken en mogelijkheden tot Echo onderzoek.

Balans Podotherapie bestaat uit een jong maar ervaren team waarin aandacht en zorg bieden voor uw hulpvraag zal altijd het uitgangspunt zijn.

Samen als een team van professionals in de podotherapeutische praktijk, maar ook samen met u en andere zorgprofessionals.

Wij staan voor een eerlijk advies op uw hulpvraag. Wanneer wij verwachten dat hulp bij een andere zorgprofessional voor u beter passend is, geven wij dit aan.

De verantwoordelijkheid in het begeleiden van het zorgtraject van de cliënt wordt zeer serieus genomen. Ook nadat u bij Balans Podotherapie bent uitbehandeld, wordt u begeleidt in het maken van de volgende stappen van u nieuwe zorgtraject.

Werkplezier staat hoog in het vaandel.  Dit biedt voor elk teamlid de mogelijkheid zich te blijven ontwikkelen op verschillende interessegebieden. Er ontstaan hierdoor verschillende specialismen in de praktijk, waardoor we u een persoonsgerichte zorg kunnen bieden.

Balans Podotherapie in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

's avonds geopend

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Vrouwelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Balans Podotherapie


Veldweg 1G 5684 NS Best
0499 393 352 Klik om te bellen