Andringa Podotherapie


De Vlijt 28C 9781 NR Bedum
0613015927 Klik om te bellen

Over Andringa Podotherapie

Mijn naam is Bastiaan,
Podotherapie is een fantastisch vak!
Door gebruik te maken van de nieuwste inzichten en technieken kan ik mensen helpen bij het lopen.
Tijdens het werken bij Defensie heb ik meerdere blessures opgelopen aan mijn voeten en benen, daardoor ben ik geïnteresseerd geraakt in hoe mensen bewegen en hoe blessures ontstaan. Dit heeft er toe geleid dat ik podotherapeut ben geworden. Daarnaast ben ik docent geweest op de opleiding podotherapie op het Saxion. Naast het behalen van de HBO-Bachelor opleiding podotherapie, heb ik doormiddel van scholing en cursussen, mij gespecialiseerd in de biomechanica en kinematica van het lopen en hardlopen.
De loopbeweging is een ingewikkeld proces welke bestaat uit zeer veel bewegingen in meerdere vlakken. Door deze bewegingen te bestuderen kan gekeken worden waar eventuele problemen ontstaan, doordat bewegingen elkaar mogelijk niet op de juiste manier opvolgen.
Ik vind het zeer belangrijk dat de therapie aansluit bij de persoon. Ik streef ernaar om samen met u tot een passende therapie te komen. Persoonlijke aandacht en een goede service staan bij mij dan ook hoog in het vaandel!
Heeft u een blessure of andere klachten tijdens het lopen of mogelijk ontstaan vanuit het lopen? Of zou u graag advies ontvangen over lopen of hardlopen? U bent van harte welkom!

Bastiaan Andringa
Podotherapeut

Andringa Podotherapie in het kort

Lid van Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten

Ja

Wordt vergoed door veel verzekeraars

Ja

Mannelijke therapeut

Ja

Onze locatie

Andringa Podotherapie


De Vlijt 28C 9781 NR Bedum
0613015927 Klik om te bellen